Za roditelje

VRTIĆU ZA ROĐENDAN: SVAKI TJEDAN – DOGAĐAJ JEDAN!

Zvjezdani taliri

Poštovani roditelji, draga djeco! Obilježavanje prvog rođendana Vrtića započinjemo bajkom braće Grimm, Zvjezdani taliri, koju su u kazalištu sjena za Vas i Vašu djecu pripremile odgojiteljice Mateja i Tatjana te logopedinja Ljiljana.

Rođendanska čestitka

Prvi rođendan Vrtića obilježili smo i prikladnom rođendanskom 3D čestitkom, koju su osmislile i izradile naše odgojiteljice Lucija, Mihaela i Vesna M., a upotpunili su je naši vrtićanci svojim originalnim izjavama – željama Vrtiću za rođendan.

Čestitku možete pogledati na ulazu u vrtić.

Humanitarna akcija "Plastičnim čepovima do skupih lijekova"

Pozivamo svu djecu, roditelje i zaposlenike da skupe što je više moguće plastičnih čepova koje ćemo predati Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma te tako sudjelovati u sufinanciranju nabave skupih lijekova, medicinskih pomagala i pomoći u liječenju članova Udruge.

Čepove možete ostaviti u kutiji na ulazu u Vrtić u razdoblju od 17.01.2022. - 4.02.2022.

Online radionica - "Timski rad"

Naše odgojiteljice, ravnateljica i stručna suradnica sudjelovale su u srijedu (26. siječnja 2022. godine) u online radionici pod vodstvom Lane Kihas, magistre ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja iz Dječjeg vrtića Petar Pan. Radionica je zamišljena kao još jedan od događaja kojim obilježavamo rođendan Vrtića te se tema odnosila na timski rad i važnost dvosmjerne komunikacije kroz igru, na zabavan i edukativan način. Radionica je bila ispunjena smijehom, veseljem i učenjem.

"Razvoj mozga kod djece predškolske dobi" - prezentacija

Poštovani roditelji; odgojiteljice Jasna Zubić, Jelena Crnek i Lorena Petrečija za Vas su ovaj tjedan pripremile kratak sadržaj o razvoju mozga kod djece predškolske dobi (prezentaciju prati zvuk). Prezentacija obuhvaća teorijske i praktične primjere za odgojitelje i roditelje. Ističe se uloga roditelja, čiji odgojni postupci utječu na razvoj i promjene u dječjem mozgu. Uz prezentaciju, provedena je i anketa u koju se uključilo 85 roditelja. Svrha ankete bilo je ispitati stavove i mišljenja roditelja o njihovoj ulozi i znanju o razvoju mozga kod djece. Nadamo se da će Vam prezentacija pomoći u jačanju roditeljskih kompetencija.